מיכאל וולדמן ז"ל
מיכאל וולדמן ז"ל

הטרגדיה בבית הקפה: סוכן הנדל"ן המוכר, מיכאל וולדמן, נהרג מפגיעת רכב

וולדמן הוא האדם שנהרג אתמול כאשר נהגת פגעה עם רכבה בבית הקפה מימי - נונו בכפר סבא. הוא עבד עם אלון נמרודי, אביו של החייל תמיר ז"ל. "איש יקר וחבר טוב", כתבה חברתו למשרד

פורסם בתאריך: 17.10.25 07:07

הטרגדיה בבית הקפה בכפר סבא: מיכאל וולדמן, בן 52, תושב כפר סבא, הוא האדם שנהרג אתמול, חמישי, כשנהגת טסלה, התנגשה עם רכבה בבית הקפה 'נוני מימי' בעיר. וולדמן ז"ל, הוא איש נדל"ן מוכר מכפר סבא, הוא גרוש ואב לשתי בנות, ועבד לצידו של אלון נמרודי, אביו של תמיר נמרודי, החייל שגופתו הוחזקה בידי חמאס, והובא לקבורות אתמול בבית העלמין בעיר.

"הלב שבור", כתבה חברתו למשרד ויקי לוי. "טרגדיה נוראה פקדה אותנו, מיכל וולדמן ממשרדי נהרג בתאונה שארעה במימי כפר סבא. מיכאל הוא סוכן ממשרדנו מידטאון שיווק ונדל"ן, איש יקר וחבר טוב. הלב שבור ומרוסק", עוד היא הוסיפה: "כל זה ועוד הלוויה עצובה מאוד של תמיר נמרודי החטוף ששב אלינו, שהתקיימה היום בנו של אלון נמרודי ממשרדנו".

חברה נוספת, ורד ניסים, שגם היא עבדה איתו, כתבה: "נסתרות הן דרכיי האל. חברי הטוב מיכאל וולדמן ישב הבוקר בבית קפה נונו בכפר סבא כאשר נהגת נכנסה במהירות לתוך בית הקפה ופצעה אותו אנושות. לצערי בדרכו לבית החולים קבעו את מותו. את מיכאל הכרתי בחברת הנדל"ן קלר וויליאמס כפר סבא. בחור יפהפה מבריק שעשה חייל בנדל"ן וזכה מספר פעמים כסוכן מצטיין ברשת. זה אובדן בלתי נתפס".

חבריו הרבים של וולדמן קיבלו את מותו בהלם גדול. "אסון גדול, הוא בחור מדהים",  "אחד האנשים הכי טובים שיש הלך היום בתאונה כל כך מיותרת בזמן שרק ישב לשתות קפה בבית קפה", "כמה עצוב, בלתי נתפס, מוות מיותר של אדם שסך הכול ישב לשתות קפה בבית קפה", "כאב גדול, עצב גדול, אדם אם שמחת חיים הלב נישרף", "מיכאל היה אדם מקסים ומצחיק, עצב ענק", "איש מיוחד וממתווך תותח, כל כך עצוב"….

וולדמן פונה מזירת התאונה כשהוא פצוע אנושות ותוך כדי פעולות החייאה על ידי מד"א למרכז רפואי מאיר בעיר, שם נאלצו הרופאים לקבוע את מותו. עוד שני עוברי אורח לקו בחרדה וטופלו במקום. נהגת הרכב פונתה במצב קל.

רכב פגע במסעדת מימי בכפר סבא, צילום שרץ ברשת, שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

רכב פגע במסעדת מימי בכפר סבא, צילום שרץ ברשת, שימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

מדוברות מד"א נמסר אתמול: בשעה 09:16 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על רכב שהתנגש בבית עסק ברחוב המוביל בכפר סבא. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבית החולים מאיר גבר כבן 35 במצב אנוש תוך פעולות החייאה עם חבלה רב מערכתית. נהגת הרכב ושני עוברי אורח טופלו במקום עם סימני חרדה כשנהגת הרכב מפונה להמשך טיפול בבית החולים.

ממרכז רפואי מאיר נמסר תחילה: "מתאונת הדרכים בכפר סבא פונו למרכז רפואי מאיר 2 פצועים. האחד במצב אנוש, הועבר מיידית לחדר ההלם והצוותים כעת נלחמים על חייו. כמו כן, פצועה נוספת במצב קל". בהמשך כאמור, למרבה הצער, נמסר כי נקבע מותו של קורבן התאונה.

פראמדיקים במד"א, ליאור זילברברג וגיא גולדשמיט, וחובש מד"א עלאא גמל, סיפרו: "מדובר בתאונה חריגה בה רכב התנגש בחלון בית עסק. חלקו הקדמי של הרכב היה בתוך בית העסק וחלקו האחורי של הרכב היה על המדרכה. בשטח בית העסק שכב גבר בשנות ה-30 לחייו כשהוא עם פגיעה קשה מאוד, מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה. התחלנו מיד בביצוע פעולות החייאה מתקדמות במקביל לטיפול בפצעיו ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ לחדר הטראומה בבית החולים כשמצבו אנוש ונשקפת סכנה לחייו. 3 נפגעי חרדה עקב האירוע טופלו במקום שמתוכם נהגת הרכב שפונתה להמשך טיפול בבית החולים".

מהמשטרה נמסר: "בוחני התנועה של מרחב שרון פתחו בחקירת נסיבות תאונת דרכים קטלנית בכפר סבא במעורבות רכב פרטי ואדם שנכח באותה עת בבית קפה בעיר, כאשר עפ״י עדכון גורמי רפואה, נקבע מותו של אותו אדם בביה"ח מאיר, תושב כפר סבא בשנות ה-50 לחייו. נהגת הרכב הפוגע, תושבת כפר סבא בשנות ה-50 לחייה פונתה במצב קל ע״פ עדכון גורמי הרופאה לבי״ח מאיר. כאמור, בוחני התנועה של מרחב שרון אוספים ממצאים בזירה במסגרת חקירת הנסיבות".

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון רעננה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר