גיא זלוטניק מדור לילה
גיא זלוטניק מדור לילה

“יש לי סיפורים שאפשר לכתוב מהם אנציקלופדיות”

בלי מחשבים, בלי קוקטיילים, בלי ליינים. אבל עם קהל קבוע, אווירה משפחתית והרבה בירה. הבביטי אולי נמצא באזור התעשייה, אבל הוא הפאב הכי שכונתי שתמצאו בכפר סבא

פורסם בתאריך: 24.1.19 16:52

קצת על עצמך: “גיא זלוטניק, בן 45, רווק. הבעלים של פאב ה”בביטי” ברחוב התעש 20 בכפר סבא (בבית הפעמון). אני הבעלים של הבר כבר 14 שנה. לפני כן ניהלתי מקום בשם ‘פוגי-דיו’, ועזבתי אחרי שנה וחצי”.

איך נראים החיים כשעובדים בלילה: “בעיניי אלו חיים דבש. אני נמצא מידי לילה בפאב שזה מקום שאני אוהב ונהנה להיות בו. אני אוהב את הלילה ולהתעסק עם האנשים ועם השטויות שמסביב. אחר כך אני קם ב-11 בבוקר לחיים חסרי לחצים ודאגות”.

הבר: “אנחנו הפאב הכי פשוט ושכונתי שיכול להיות. שום דבר מיוחד. גם המחירים כאלה. הבירה הכי בזול, הכל הכי פשוט ואפילו אין לנו מחשבים ועניינים”.

רקע בתחום: “תמיד אהבתי לשבת ולשתות בירה, ובסוף אמרתי נפתח פאב משלי”.
המשקה שלך: “אני שותה הכל. מהדברים הכי פשוטים ועד יינות באלפי שקלים. אבל בסוף המשקה שלי יהיה בירה ‘גינס’”.

שותים הכי הרבה בבר: “בירה גינס וטובורג – אלו שני הברזים הכי חזקים אצלנו”.
הכי מיוחד בבר: “הייתי אומר שהוא פאב שכונתי אמיתי, שחצי מהאנשים מכירים את האנשים בשם. יש חבורה של 20-30 איש שמגיעים למקום 3-4 פעמים בשבוע ומכירים אחד את השני. הם גרעין של אנשים שיוצרים אווירת משפחתיות מיוחדת. זה מזכיר סרטים אמריקאים שמישהו נכנס לבר וכולם אומרים לו שלום”.

הכי קשה בתחום: “בשנה האחרונה יש הרבה בעיות בירוקרטיות. כל מיני אישורים שצריך לקבל מכל מיני גופים. כל דבר זה עד שהם טורחים לענות ואז אומרים ‘זה לא נכון’, ואז אתה מערער ואז הם אומרים ‘אתה צודק אבל אולי תעשה ככה וככה’. זה לא קל אבל גם חלק מהחיים”.

הכי כיף בתחום: “הרבה דברים, אבל הכי זו ה’חברה’ נקרא לזה. אני צוחק שיום אחד אכתוב ספר על 14 שנה מאחורי הבר, ויש לי סיפורים שאפשר לכתוב מהם אנציקלופדיות. עד כמה שזו קלישאה, אתה כמו פסיכולוג והסיפורים לפעמים עולים על כל דמיון”.

הליין הכי מצליח: “אין לנו ליינים. לא מאמינים בזה”.

היום הכי מיוחד בשנה: “אני קצת נרקסיסט ומגלומן אז היום הכי מיוחד בשנה הוא תאריך יום ההולדת שלי, 19 בדצמבר, ואנחנו קוראים לזה ‘יום המלך’. באים כל המי ומי, כולל עובדים מהיום ומפעם והרבה לקוחות, ואין ספק שזה יום מגניב במיוחד”.

אם לא איש חיי לילה: “סופר או במאי קולנוע כושל”.

טיפ לצעירים ששותים: “צריך לשתות בשביל ליהנות – לא כדי לאבד שליטה”.

טיפ לבעל בר מתחיל: “שישתדל ליהנות ממה שהוא עושה. אם נהנים זה שווה את הכל”.

משקה השבוע

“למרות שאין לנו קוקטיילים בבר, יש לנו לקוחה שאני כל הזמן מכין לה כאילו וויט ראשן. הנה המתכון”

מדור לילה

וויט ראשן

המרכיבים:
1/3 כוס אייריש קרים
1/4 כוס ליקר קפה
1/4 כוס ואן גוך דאבל אספרסו
איך מכינים: מערבבים ומגישים
הגשה: לואו בול עם קרח
קישוט: בואו לא נגזים

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון רעננה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר