אלעד כהן
אלעד כהן

“אני בא ממשפחה של מסעדנים, זה אצלי בדם”

אלעד כהן, המנהל של הבנג בנג ברעננה מזמין אתכם לשתות טוב, לאכול טוב וגם לשחק כדורסל. על הדרך הוא מפנק במתכון לליצ'י מיצ'י

פורסם בתאריך: 22.3.19 10:21

קצת על עצמך: אני אלעד כהן, בן 39, מתל אביב, במקור מהתנחלות. עברתי המון מקומות – אילת, מודיעין, בסוף הגעתי לתל אביב, שם אני גר בשלוש השנים האחרונות. אני גרוש פלוס שלושה. מנהל את בר הבורגרים בנג בנג ברעננה שלושה חודשים. אני שף בהכשרתי, למדתי בעצמי. מבשל ומנהל ברים ומסעדות מאז שהשתחררתי מהצבא. מגיל עשר כבר ידעתי שזה מה שאני הולך לעשות בחיים. אני בא ממשפחה של מסעדנים, זה אצלי בדם.

איך נראים החיים כשעובדים בלילה? אתה מכור לזה, זה לא משהו שאתה עוצר לחשוב עליו, זה לא משהו שאתה מסתכל עליו מבחוץ. אלה חיים משוגעים, אין בוקר ואין לילה.

קצת על הבר: הוא הוקם לפני שנה וחצי, אני קיבלתי את המושכות בתחילת השנה הנוכחית. המקום הוא מוקד משיכה לצעירים, הרבה חבר’ה מגיעים לפה מרעננה והאזור בערבים ובסופי שבוע, אין מקום זהה לנו בכל השרון. אנחנו סטריט פוד שמשלב אלכוהול ואלמנטים של אווירה ניו יורקית וצעירה עם קו נקי של מסעדת המבורגרים משובחת. יש לנו מגרש כדורסל משלנו בצמוד למקום, שהלקוחות יוכלו לשתות בירה בכיף, לאכול אוכל טוב ולשחק.
רקע בתחום: אני בתעשיית המסעדות וחיי הלילה כבר כמעט 20 שנה. הייתי הבעלים של מספר מקומות, ברים ומסעדות, שחלק מהם הפכו להיות מאוד ידועים עם הזמן.

מה המשקה שלך? בירה סטלה.

מה שותים הכי הרבה בבר? מה שהכי טוב – בירה סטלה

מה הדבר הכי מיוחד שקרה בבר? ארבעה אמריקאים הגיעו למקום, באו לאכול המבורגר ולשתות בירה. ראו את הסל שיש לנו בחוץ ,התחילו לזרוק לסל. התחילו התערבויות על קליעות לסל, פתאום תוך חצי שעה המקום הפך לתחרות קליעות והתערבויות, כולם התערבבו אחד עם השני, ונהיה פה ערב שמח וקהילתי ממש יש מאין, עד השעות הקטנות של הלילה.

הכי קשה: להישאר במצוינות שלך, נו מטר וואט. זה תחום קשוח עם המון מתחרים והגבלים, עליות מחירים, קשה להישאר מצוין ולשמור על מחירים אטרקטיביים.

הכי כיף: היצירה, האווירה הצעירה והחופש שיש לך. אנחנו לא יושבים מתשע עד חמש מול שולחן מחשב. הכל דינאמי, הרבה יותר זורם ופחות חנוק.

הליין הכי מצליח: ליין “אכול כפי יכולתך”. ב־120 שקלים מקבלים בירה ללא תחתית והמבורגרים ותוספות מטוגנות ללא הגבלה, בימי שלישי. בדרך כלל יש גם ליגת האלופות, אז מפוצץ פה.

היום הכי מיוחד בבר: היום הולדת שלנו – “מסיבנג”. זה קורה ביולי. אנחנו מביאים דיג’יי, עושים תחרות שתיית בירות, תחרות קליעות לסל עם פרסים. זה ערב סופר מגניב.

אם לא היית איש חיי הלילה: הייתי לומד אדריכלות. יש לי חוש עיצובי טוב.

טיפ לצעירים ששותים: למנן.

טיפ לבעל בר מתחיל: תראה את הלקוח לפני הכל.

קוקטייל השבוע: ליצ'י מיצ'י

קוקטייל ליצ'י מיצ'י. קרדיט: נועה כרמל

קוקטייל ליצ'י מיצ'י. קרדיט: נועה כרמל

איך מכינים:
שמים בכוס 5-6 עלי נענע, 3-4 פלחי לימון, בוזקים מעט סוכר, מוסיפים 40 מ”ל רום נגריטה לבן, 20 מ”ל בולס ליצ׳י. מוסיפים מעט ספרייט לפי ההרגשה.

הירשמו עכשיו לקבלת עדכונים על הנושאים שמעניינים אתכם

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון רעננה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר