אורי לוזון. קרדיט פרטי
אורי לוזון. קרדיט פרטי

ביקור בד"ר גונזו | “מה שעושה את הבר זה הלקוחות הקבועים והאוכל המעולה”

מוזיקה ישראלית, ערבי קעקועים ופיצות שף. מנהל הבר בד”ר גונזו מזמין אתכם לבר שבו תרצו להתאשפז מרצון. ויש לו גם מתכון לקוקטייל הוואנה

פורסם בתאריך: 22.8.19 18:18

קצת על עצמך: אורי לוזון, בן 23 מכפר סבא. ברמן ומנהל צוות בר בד"ר גונזו, פאב ברחוב היוזמה 3 בכפר סבא. אני עובד במקום כבר חצי שנה והגעתי לגונזו לאחר שחברה טובה שמילצרה שם הביאה אותי לעבוד. בדיוק סיימתי עבודה מועדפת בערבה וחזרתי לכפר סבא אחרי שבעה חודשים שגרתי שם.

איך החיים כשעובדים בלילה: חיים בהרגשה של יום מלא, כי אתה כל הזמן בעשייה מהבוקר ועד הלילה. אני אישית מאוד אוהב להרגיש שהיום שלי מלא בעשייה בעבודה ובאנשים, ככה שחיי הלילה רק גורמים לך להרגיש כמה אפשר לעשות ביום אחד ואיזו הרגשה מדהימה זה לסיים ככה יום טוב.

קצת על הבר: אנחנו יותר בר שכונתי מדאנס בר, אז האלכוהול וגם האוכל חשובים יותר מהאווירה המשוגעת. השירות והיחס הוא בגובה העיניים ובצורה חברית וזה סוד הקסם של המקום. חוץ מזה, לדעתי מה שעושה את הבר זה שיש לקוחות קבועים, אוכל מעולה וספיישלים טעימים. למי שלא יודע, מאחורי המקום ד"ר גונזו, הקליניקה של חיי הלילה באזור השרון, יש ממש סיפור. זה מבוסס על דמות פרועה, אותה מגלם השחקן בניסיו דל טורו, לצדו של ג'וני דפ בסרט, 'פחד ותיעוב בלאס אנג’לס'. המקום צבעוני ומיוחד ומעוצב בהשראת שנות החמישים, וכולל גם מקרנים (אחד בחוץ ואחד בפנים), כך שניתן לצפות במקום בשידורי אירועי ספורט.

רקע בתחום: לא הגעתי עם רקע, אבל אני חושב שהדבר הכי חשוב שהבנתי זה כמה חיי הלילה זה תחום גדול ורחב וכמה יש עוד ללמוד.
המשקה שלך: בירה היינקן אבל גם קוקטייל הוואנה, תלוי מתי ועם מי.

מה שותים הכי הרבה: הכל מהכל, בירות, יין, צ'ייסרים וכו'. בקיץ יש העדפה לקוקטיילים ומשקאות קרים, כמו למשל קוקטייל אמיליה.

הכי כיף: לשתות עם לקוחות, להכיר אנשים חדשים ולדעת שהם יוצאים עם חיוך הביתה מערב מוצלח. זה קורה למשל בשעות שיש לנו הפי אוור במקום.

הערב הכי חזק: הערב הכי חזק בגונזו זה שני ישראלי, ערב שיש בו מוזיקה מיוחדת, מכל הזמנים ומכל הסגנונות, שקהל הלקוחות מאוד מתחבר אליה. פעם בכמה שבועות אנחנו מביאים שף אורח ועושים ספיישלים. יש גם ערב קעקועים. אנחנו מביאים מקעקעים למקום ומי שתמיד חלם לעשות קעקוע יכול להגשים חלום בקלות.

היום הכי מיוחד בשנה: יש לנו הרבה ערבים מיוחדים במקום, כמו למשל מסיבות קונספט ביום הולדת, בסילבסטר, בפורים ועוד', ויש גם ערבי פיצות שף מיוחדים, שפים אורחים, דיג'יי ועוד.

טיפ לצעירים ששותים: לא לערבב משקאות – להישאר עם אותו משקה מהתחלה עד הסוף. ככה מכירים את הייחוד של כל משקה ומשקה.

טיפ למנהל בר מתחיל: הצוות זה הדבר הכי חשוב. אם תהיה מחובר אליהם והם אליך, אתם תרגישו שהמקום זה הבית.

משקה השבוע: קוקטייל הוואנה

מדור לילה- ד"ר גונזו צילום פרטי

קוקטייל הוואנה. קרדיט: פרטי

המרכיבים:
60 מ"ל סיילור ג׳רי
60 מ"ל אננס
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל קוקוס

אופן ההכנה:
משקשקים הכל יחד ומסננים סינון יחיד. מגישים בכוס גבוה עם קרח ומקשטים עם נענע קינמון ואבקת סוכר.

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון רעננה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר