ההצגה "דרוש שותף", תיאטרון הידידות, באדיבות דוברות עיריית רעננה
ההצגה "דרוש שותף", תיאטרון הידידות, באדיבות דוברות עיריית רעננה

בקרוב: בניין עיריית רעננה יואר בצבע סגול

בין היתר, כך תציין העירייה את חודש המודעות לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות, זאת לצד אירועים מיוחדים. כל הפרטים בכתבה

פורסם בתאריך: 27.11.25 10:46

רעננה מציינת את חודש המודעות לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות: בניין העירייה יואר בצבע סגול ובעיר יתקיימו שורת אירועי תרבות ופנאי בסימן הכלה ושוויון חברתי.

חודש דצמבר, חודש המודעות לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות, יצוין ברעננה בשורת אירועי תרבות ומפגשים בסימון הכלה חברתית, נגישות ותפיסה שוויונית ומכבדת. להגברת המודעות לערכי החודש, וכהזדהות עם המסרים, יואר בשבוע הבא בניין העירייה בצבע סגול – סמל בינלאומי להעלאת מודעות לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות.

לאורך החודש יתקיימו בעיר שורת אירועי תרבות ופנאי, במחיר סמלי או בכניסה חופשית. בין אירועי החודש: ההצגה "דרוש שותף" של תיאטרון הידידות, העוסקת באנושיות, קבלה והחיים המשותפים. ההצגה תתקיים ביום שלישי, 2.12.25, בשעה 18:00 באולם תיאטרון תיכון אביב, רח' הפרחים 1; מופע סטנדאפ של אופיר דהן – מופע נגיש לקהילה הכולל הומור, רגש ומבט אישי על חוויות חיים, יום שני 1.12.25 בשעה 20:30 באשכול פיס הח"יל 46, רעננה.

 

"רגיש נגיש" – מופע חווייתי אינטראקטיבי שבמסגרתו מדגימים שחקנים סיטואציות מחיי אנשים עם עיוורון, מוגבלות פיזית וחירשות, ולאחר מכן מתקיימת שיחה עם הקהל. יום שלישי, 2.12.25, בשעה 09:30 בית יד לבנים, אחוזה 147, רעננה – האולם הקטן.

מידע מלא אודות האירועים ורכישת כרטיסים במוקד קול טיקט רעננה 8864* או באתר https://tickets.raanana.muni.il/

תגובות

אין תגובות

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון רעננה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר