מסעדות מומלצות ברעננה. תמונה ממאגר Shutterstock
מסעדות מומלצות ברעננה. תמונה ממאגר Shutterstock

מסעדות מומלצות ברעננה

מוכנים עם הסכו"ם ביד? רעננה לאט לאט הופכת לעיר שופעת מסעדות איכותיות. יצאנו להכיר את המסעדות המומלצות ברעננה

פורסם בתאריך: 31.1.19 17:12

סלטה

מסעדת סלטה נוסדה לפני 14 שנה על ידי הצלם יובל נבון, שלא כמו  מסעדות אחרות, היא נולדה במקרה. את הסיפור מאחורי ההקמה מספרת לנו אסנת לביא, השפית של סלטה ב-12 השנים האחרונות. "יובל במקצועו הוא צלם, היה לו סטודיו לצילום במושב גבעת חן, מושב קטן, דרומית לרעננה. הלקוחות של  הסטודיו היו מגיעים ונהנים מכוס קפה ונשנושים, אולי איזה מאפה, ואז זה עבר לכריכים, לסלטים, ופתאום, מבלי לשים לב נולד בית הקפה. אחרי שהוא החליט להעביר את המקום לעיר, הוא קרא לו "סלטה" על שם הגלגול שהמקום עבר, ובנה את המקום במו ידיו, כולל את החצר הקסומה המקורה שלנו המתאימה לאירועים פרטיים עד 45 אנשים".

מסעדת סלטה. צילום: יובל נבון

מסעדת סלטה. צילום: יובל נבון

אז מה אפשר לאכול בסלטה?

האווירה במקום היא אקלקטית וזה משתקף בכל היבט שלה, מהעיצוב, דרך הכלים ועד לאוכל, את סגנון האוכל במסעדה הכשרה החלבית, אי אפשר ממש להגדיר. המסעדה מעוצבת, איך לא, עם צילומים של יובל מהארץ ומהעולם, הכלים והריהוט הם וינטג' עם אוספים ממקומות שונים והאוכל שואב השראה מכל העולם. "אני טיילתי בעולם המון שנים" אומרת אסנת. "טיילתי בעיקר במזרח, אפשר לראות המון השפעות מן המזרח באוכל. למשל קארי תאילנדי ירוק שאני מכינה מעשבי תיבול במקום. יש מנה מסורתית, דג מרוקאי שהוא מתכון של אמא של יובל, ומנה כמו פולנטה. חלק מהתפריט מושפע מהתוצרת המקומית העונתית, הירקן שלנו ממש ממול ברחוב רמב"ם, בכל פעם שיש לו תוצרת מעניינת הוא מביא לי. וכך נולדו הרבה מנות שייצרתי כספיישל השף והפכו לחלק מהתפריט. למשל, בחורף אחד היה שפע של שורשים וכך נולדה מנה שנקראת "חוויה הודית" שהיא ירקות שורש ברוטב הודי ואורז בסמטי, וממשלוח של סלקים נולדה המנה "סגול כהה" שזה אטריות אורז ורצועות של סלק בויניגרט אסיאתי".

סלטים מושלמים בסלטה. צילום:יובל נבון

סלטים מושלמים בסלטה. צילום:יובל נבון

מרעננה אל העולם ובחזרה

אל "סלטה" הגיעה אסנת כשנה לאחר שהיא נפתחה במיקום החדש בשנת 2007 והחיבור היה מיידי. "אני ילידת רעננה. למדתי בתדמור בישול ועבדתי בכל מיני מסעדות ברחבי הארץ. גרתי אז בהרצליה פיתוח והייתי עושה קייטרינג לשגרירות שליד הבית. אחרי שהתחתנתי וילדתי חזרתי לעיר הולדתי, לרעננה, וחיפשתי עבודה לבקרים, וכך הגעתי לסלטה. מהרגע הראשון היה קליק, ואני כאן כבר 12 שנה. לצדי עובדים שלושה טבחים מקס, יהושוע וגל. אנחנו צוות מאד ותיק, עובדים פה המון שנים, וזה ממש בית. משפחה ".

מה צופן חג הפסח?

"זו השנה השנייה שאנחנו פותחים בפסח" אומרת אסנת. "כל השנים היינו סוגרים בחג, אבל היה ביקוש ולכן שנה שעברה פתחנו. התפריט של פסח יהיה יצירתי, הרבה מנות דגים מיוחדות כמו לברק בחמאת לימון, סלמון בטריאקי, קונפי סלמון, יהיה פלפל ממולא מיוחד עם גבינות ועשבי תיבול, המבורגר מקינואה ועדשים בגרסת פסח, ואת לביבות התרד שהן המנה הכי מפורסמת שלנו, נגוון בפסח עם לביבות בטטה. שווה להגיע! רק מניסיון אני אומרת שכדאי להזמין מקום מראש, לכל שעות היום, המסעדה בפסח מלאה".

רוצים להזמין מקום לפסח ובכלל?

טלפון להזמנות: 09-7485983

שעות הפתיחה:

א' עד ה' – 8:00 עד 23:30

ו' 8:00 עד 15:00

מוצ"ש – כחצי שעה אחרי צאת השבת

מעבר לאתר

מעבר לדף הפייסבוק

צילום:לירן שמש

צילום:לירן שמש


נגיסה

בעבר, כשהיינו רוצים לאכול אוכל אסייתי היינו צריכים לתפוס מטוס ולבלות שעות באוויר רק בשביל להינות ממנת סושי. למזלנו הרב, תרבות האוכל האסייתי בישראל מתפתחת ללא הפסקה ומוכיחה שהמטבח האסייתי שהגיע לכאן הוא לא רק עוד טרנד חולף אלא כבר חלק משמעותי מתרבות האוכל בישראל.

בין כל הרשתות והמסעדות האסייתיות שכבשו את ישראל בשנים האחרונות כבר נהיה קשה לבחור לאן לצאת כדי להינות מסושי טוב, אך מי שמבקר כדרך קבע במסעדות אסייתיות כבר יודע לזהות מהן המסעדות שהסושי בהן הוא כזה שכדאי לפנות מקום בבטן עבורו.

נגיסה היא מסעדה אסייתית כמיטב המסורת, כזו הדואגת להביא את המטבח האסייתי אלינו כל הדרך מהמזרח ולהתאים אותו במיוחד לחיך הישראל. יחד עם עיצוב אלגנטי, אווירה נעימה וצוות אכפתי ממקמת עצמה המסעדה כאחת המוצלחות בקטגוריה ובית קבוע לחובבי המטבח האסייתי.

מחשבה רבה הושקעה בעיצוב המקום והחללים השונים בו על מנת לספק לסועדים חוויה אמיתית שמניעה אותם בין האינטימיות של יושבי השולחן לבין שאר האורחים במסעדה מה שיוצר מקום מושלם לחגיגה של אירועים מכל סוג.

סושי ריינבו (צילום בן יוסטר)

סושי ריינבו (צילום בן יוסטר)

לא פעם תכנסו לנגיסה ותגלו מספר שולחנות של חוגגים, בין אם מדובר בימי הולדת, חגים, כנסים ועוד, המסעדה מזמינה את כולם להצטרף לחגיגה של צבעים, ריחות וטעמים שרק עושים חשק לעוד.

המסעדה האסייתית כשרה למהדרין ומציעה מגוון גדול של מנות שכולן נותנות value for money גבוה עם מנות גדולות ומפנקות שלא משאירות אף סועד עם בטן מקרקרת. בין המנות הטובות ביותר שהיינו ממליצים עליהן בחום הן: נגיסה סובה שהיא מנת נודלס פיקנטית המגיעה עם עוף, בקר וטופו; בקר סצ'ואן שהיא מנה של רצועת בקר לצד פלפל אדום, ירוק וצהוב, ותיבול מיוחד; וכמובן, הסושי המעולה של המסעדה המגיע במגוון גדול של סגנונות וטעמים כמו פוטומאקי, הוסומאקי, פאנקפורה סלמון ואבוקדו ועוד.

לבסוף כמובן שאפשר למצוא במקום גם לא מעט קינוחים מצויינים שתשמחו לצרף לחגיגה כשהחביב ביותר עלינו הוא הרול סושי מתוק שמגיע ברוטב קרמל טופי וקוקס במילוי קרם וניל.

נגיסה עושה משלוחים לכל האזור ועד להרצליה, כך שאם תקף אתכם הרעב אבל אין לכם כח לצאת מהבית תמיד תוכלו להזמין לעצמכם ארוחה טעימה במחיר נוח וברמה גבוהה.

כתובת: זרחין 13, רעננה
טלפון:  09-8809060

שעות פעילות:
א-ה': 22:30-12:00
ו': 14:30-11:00
ש': 22:15-18:00

למעבר לאתר

לפייסבוק

 

בר המתוקים ההיסטרי של המסעדה (צילום דניאל שאשא)

בר המתוקים ההיסטרי של המסעדה (צילום דניאל שאשא)


מסעדת ג'פניקה רעננה

ג'פניקה היא רשת מסעדות אסיאתיות מובילה הפועלת בארץ משנת 2004 בפריסה ארצית נרחבת.

מטבחה של הרשת מתמחה בסגנון האסייתי בכלל ובסגנון היפני בפרט ולאורך השנים עובר המטבח שדרוג הן בחומרי גלם, בשילוב של מוצרים טריים ואיכותיים והן בתפריט על טהרת הבריאות בניצוחו של שף הרשת ליאון לאוגנקי. תפריט הרשת מונגש לכולם ומורכב מדגים טריים המגיעים כל בוקר, שפע ירקות והרבה אורז, מנות ראשונות ומבחר של מנות היישר מהווק.

"הרשת קשובה לצורכי הלקוח ודואגת לשמור על מחירים נוחים תוך הקפדה על איכות וטריות המזון", מסביר ליאון לאוגנקי, שמוסיף שמאוד חשוב להם שבג'פניקה, המסעדה האסייאתית המובילה באזור השרון, תהיה תודעת שירות גבוהה ועיצוב נקי ונעים המשלב אלמנטים יפניים, אשר מעניקים ללקוחות הרשת חוויה שלמה ומהנה בכל ביקור "המסעדות שלנו נותנות שירות לכלל האוכלוסייה אם זה באמצע היום לאנשי העסקים שעובדים בסביבה ובשעות הערב ובסופי שבוע משפחות, זוגות ויחידים. "מציין גדי בנוליאל מנכ"ל הרשת שמוסיף שהמקום בעל נגישות וידידותי לילדים.

ג'פניקה סניף רעננה

ג'פניקה סניף רעננה

התפריט: בבסיס התפריט מגוון רחב של מנות סושי ובהן קומבינציות ורולים ייחודיים לרשת כגון: מקאו סלמון אטריות אודון מוקפצות בקארי ירוק וחלב קוקוס עם ברוקולי, פטריות שמפניון, בצל ירוק, בזיליקום וקישוט כוסברה ובוטנים קלויים, טוטורי סלמון, סלט נאם טוק ניאה תאילנדי פרוסות בקר מוקפצות, שבבי אורז, עגבניות שרי, בצל סגול, בצל ירוק, כוסברה, עלי נענע וטבעות צ'ילי אדום. ברוטב תמרינדי, ליים וסויה מתוקה. וסלט האוסקה כרוב, גזר, עגבניות שרי, בצל סגול, עלי נענע וכוסברה. ברוטב צ'ילי ולמון גראס. הטעמים והניחוחות המתבססים על המטבח התאילנדי והיפני ומשלבים מגוון טעמים ערבים לחך. בנוסף, במסעדות ניתן למצוא מנות ילדים בהן קריספי צ'יקן, אצבעות עוף.

רשת ג'פניקה נותנת שירות לכלל האוכלוסייה אם זה באמצע היום לאנשי העסקים שעובדים בסביבה ובשעות הערב ובסופי שבוע למשפחות, זוגות ויחידים.

"יש אצלנו במסעדות מגוון גדול של מנות וכל לקוח יכול למצוא את המנה שהוא אוהב ומעדיף. אצלנו זה לא רק מסעדה, אלא מקום בילוי שכולל יחס אישי ואדיב, מקום מעוצב לצד מוסיקה נעימה".

ג'פניקה קוקטייל. צילום: גליה אבירם

ג'פניקה קוקטייל. צילום: גליה אבירם

מגשי מסיבות: בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים הבינו שאפשר לחגוג ולארח מבלי להיות שעות במטבח וג'פניקה מציעה מגוון מגשי מסיבה קטנים וגדולים עם מגוון רולים אינסיידאווט, סשימי, צמחוני ועם מגוון דגים טריים.

קינוחים: אי אפשר לסיים ארוחה מבלי משהו מתוק וברשת ג'פניקה אפשר למצוא תפריט קינוחים עשיר אשר כולל בין היתר פרפה חלבה ושוקולד קריספי, פינוק מנגו וניל ושוקולד לבן, שוקולד בלגי וחמאת בוטנים ועוד.

סלט מלפפונים בג'פניקה. צילום: גליה אבירם

סלט מלפפונים בג'פניקה. צילום: גליה אבירם

מועדון הלקוחות של הרשת מונה כ– 100 אלף חברים, אשר נהנים ממגוון הטבות ייחודיות ומבצעים אטרקטיביים.

סניף רעננה- סניף כשר, בעל אווירה חמה ושכונתית המוכר כמקום הבילוי הוותיק והאהוב בלב העיר רעננה, משתרע על פני 105 מ׳ ומכיל כ23 מקומות ישיבה באזור החוץ, 27 באזור הפנים ו16 מקומות ישיבה על הבר. הסניף בעל נגישות לנכים ובעל חניונים רבים בקרבת המקום.

מסעדת ג'פניקה רעננה-כשר
כתובת: אחוזה 95 רעננה
כשרות: כשר בהשגחת הרבנות רעננה

שעות פתיחה:
ראשון עד חמישי: 12:00-01:00
שישי: 12:00 – שעתיים לפני כניסת השבת
שבת: שעה אחרי צאת השבת – 01:00

אזור עישון: בחוץ
גישה לנכים: יש
הזמנת מקום: על בסיס מקום פנוי

ג'פניקה פרש. צילום: גליה אבירם

ג'פניקה פרש. צילום: גליה אבירם


באקארו

המסעדה: מסעדת באקארו נפתחה בשנת 2014 בעיר רעננה, ומנוהלת על ידי הבעלים צביקה (ציקי) עשת. (ביץ'-בר, LAVAN, גזוזטרה) ו- זוהר וינברג (קפה ירוק), המגיעים שניהם עם ניסיון בתחום של מעל 15 שנה (בארים, בתי קפה ומסעדות) ועם פאשן תמידי לאירוח ובילוי קולינרי עם חברים, אורחים ולקוחות. המסעדה, ממוקמת בלב אזור התעשייה בעיר ומציעה לצד עיצוב אקלקטי ותפריט עשיר ומגוון, גם נגישות מלאה לבעלי מוגבלויות, חניה חופשית בחניון המתחם וחלל אירוח המתאים לכ- 120 אורחים.

מה בתפריט: ברביקיו BBQ אמריקאי ובשר מעושן. צלייה ועישון אותנטי LOW & SLOW בתנור גחלים ומעשנה. לאחרונה נוספו מנות נוספות לתפריט הקיים החל ממנות ראשונות של כבד קצוץ מעושן וחציל מעושן וכן צלעות טלה מעושנות בתיבול ברביקיו וגם ספריבס טלה ונתחים חדשים כולל ספיישל דנוור קאט (נתח משויש עסיסי ומלא טעם), נתחים חלומיים של פיקאניה ושייטל וואגיו (גידול מעדר יחיד ומקומי המגיע ספיישל למסעדה*). כמו כן, המקום מציע חוויית אירוח יוצאת דופן בסגנון משתה אבירים בו נתחי הבשר נצלים לנגד עינכם כאשר כל נתח מקבל יחס, טיפול וצלייה באופן שמחמיא לטעמיו. בנוסף, מגוון סלטים, קוקטיילים, בירות, יינות, תוספות לבחירה וקינוחים מפנקים.

המיוחדים שלנו: מנה ראשונה: שקדי טלה ומנה עיקרית חוויית באקארו – ארוחת טעימות זוגית או למספר סועדים בה מוגשים 6-8 נתחי בשר מובחרים למרכז השולחן בהדרגה. כל נתח מקבל יחס, טיפול וצלייה באופן המחמיא לטעמיו. מוגש בליווי: תפו"א מדורה, תבשיל שעועית ובשר, סלט הבית, סלט קולסלאו, מיקס מחמצים, צ'ימיצ'ורי, רוטב ברבקיו, חרדל-חזרת ורוזמרין. לקינוח, מומלץ להזמין את מוס הנוטלה, קינוח חדש, עשיר וטעים במיוחד. אופציה נוספת לסיום מתוק של הארוחה, קרמבל בננה, שילוב מושלם בין בננות טריות, רוטב טופי קרמל ופרורי קרמבל תוצרת עצמית (מוגש חם).

פיקאנייה. צילום: שחר פליישמן

פיקאנייה. צילום: שחר פליישמן

שקדי טלה. צילום: שחר פליישמן

שקדי טלה. צילום: שחר פליישמן

העסקית שלנו: The Business Lunch Menu

הארוחה העסקית כוללת: מנה ראשונה + תוספת חמה (תפו"א מדורה/שעועית ירוקה/אורז) + שתייה קלה.

מנות עסקיות מומלצות:
פיקאנייה–
מעדן ברזילאי (250 גר') ב- 79 ש"ח

COWBURGER– 100% בשר בקר טרי, אנטריקוט ושפונדרה (250 גר'), נטחן במקום מידי יום.  ב- 69 ש"ח. חדש ! תוספות לבחירה למנה זו : בייקון טלה(11 ש"ח) ו/או אמנטל (8 ש"ח).

פרגית מעושנת: מוגשת לאחר השרייה במרינדה למשך 24 שעות וצלייה במעשנה כשעה. 67 ש"ח.

BBQ BEEF בשר בקר בבישול ארוך 26 שעות ובתיבול ברביקיו אמריקאי פיקנטי. 78 ש"ח.

פו'בוי ניו אורלינס: כריך בשר בקר מפורק, קולסלאו, בצל סגול מוחמץ, איולי ורוטב BBQ 58 ש"ח.

חדש! שדרוג המנות הראשונות: בתוספת תשלום! ניתן לשנות את המנה הראשונה בארוחה עסקית ולבחור בין מנת כבד קצוץ (18 ש"ח), מרגז פיקנטי (22 ש"ח) או קרפצ'יו פילה בקר (29 ש"ח).

תפריט עסקיות  מוגש בימי א'-ה' בין השעות 12:00-17:00 ואינו חל בשישי-שבת/חגים.

שע­­­­­­­­­­­­­ת פתיחה: ימים ראשון עד שבת משעה  12:00 עד שעה 23:00 (לכבוד חג השבועות יתכנו שינויים בסגירה).

זרחין אלכסנדר 13 רעננה

טלפון: 09-8919959

קישור לאתר | פייסבוק

ברוסט טלה. צילום: שחר פליישמן

ברוסט טלה. צילום: שחר פליישמן

ספריבס טלה. צילום: שחר פליישמן

ספריבס טלה. צילום: שחר פליישמן

הירשמו עכשיו לקבלת עדכונים על הנושאים שמעניינים אתכם

כתבה שיווקית


 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון רעננה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר