הדמיית פרויקט ז'בוטינסקי של ינוב. צילום יח"צ
הדמיית פרויקט ז'בוטינסקי של ינוב. צילום יח"צ

בדרך לבנייה: ארבעה בניינים חדשים במקום שני בנייני הרכבת ברחוב ז'בוטינסקי

זאת כחלק מפרויקט התחדשות עירונית. הבניינים החדשים שיקומו יהיו בעלי שמונה קומות ו-90 יחידות דיור

פורסם בתאריך: 19.7.17 09:48

חברת ינוב-טרסה תקים ארבעה בניינים בפרויקט התחדשות עירונית ברחוב ז'בוטינסקי בעיר. כחלק מהפרויקט החברה תהרוס שני בנייני רכבת ישנים בהם בנויות כיום 36 דירות ותבנה במקומם ארבעה בניינים בעלי שמונה קומות ו-90 דירות.

על פי התכנון שני בנייני הרכבת הישנים המשתרעים על פני כ-3.2 דונם ייהרסו ובמקום יוקמו ארבעה בנייני מגורים בני שמונה קומות, מעל לשתי קומות תת-קרקעיות משותפות המיועדות למרתפי חניה ומחסנים דירתיים.

תמהיל הדירות בפרויקט כולל דירות  של ארבעה, חמישה ושישה חדרים כמו גם דירות גן, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים עם מרפסות רחבות. להערכת ינוב-טרסה פינוי הדיירים הוותיקים יחל בעוד כשנה ולאחר הפינוי תחל הריסת הבניינים. בעלי הדירות יזכו בתום הבנייה בדירה חדשה בשטח של כ-100 מ"ר, הגדלה של כ-20 מ"ר תוספת ממ"ד, מרפסת, מחסן וחניה.

ינוב-טרסה היא אחת מהחברות הפעילות ביותר בתחום ההתחדשות העירונית באזור השרון. לחברה מעל לעשרה פרויקטים של התחדשות עירונית ברעננה ובכפר סבא. בין היתר פרויקטים שנמצאים בשלב הביצוע כמו: בר אילן 37 ובר אילן 51 ברעננה.

"אנחנו שמחים להמשיך ולבצע פרויקטים להתחדשות עירונית ברעננה", אמר שגיא לנצ'נר, מנכ"ל ובעלים של חברת ינוב, "מדובר בפרויקט בלב העיר רעננה המייצר תועלת לכולם: הדיירים הוותיקים ייהנו מדירות חדשות, בטיחותיות ואיכותיות, העירייה נהנית מהאפשרות לשדרג ולחדש את התשתיות במקום מיושן והציבור הרחב ייהנה מחידוש התשתיות באזור כולו". עומר רונן, מנכ"ל טרסה ינוב ציין כי "המו"מ עם בעלי הדירות היה מהיר וענייני, ו-100% מבעלי הזכויות חתמו על החוזים ללא אף מתנגד. בעלי הדירות הבינו כי ההתנהלות שלנו היא לקדם את הפרויקט תוך הקשבה ובחינת הצרכים המשותפים הן שלהם והן של החברה, ומציאת פתרונות נכונים לכולם. כעת ייהנו בעלי הדירות מדירה גדולה יותר עם ממ"ד, מרפסת שמש, מחסן וחנייה מקורה – ובכך ערך הנכס צפוי להכפיל את עצמו".

 

אולי יעניין אותך גם

תגובות

🔔

עדכונים חמים מ"צומת השרון רעננה"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר